Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Το ιδιο θα επελεγα και εγω



Για την φιλη μας την Φευγατη ενα πολυ ομορφο τραγουδι αποτην αγαπημενη μου Ελευθερια Αρβανιτακη. Και εγω αυτο το τραγουδι θα επελεγα Φευγατη Σε ευχαριστω πολυ που το διαλεξες. Και ευχαριστω για την συμμετοχη σου. Ελπιζω να περασεις καποια φορα και απο το αλλο μου μπλοκ. Καλο σου βραδυ

4 σχόλια:

THANASIS MAKEDONAS είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
THANASIS MAKEDONAS είπε...

ΠΡΩΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΥΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΚ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗΝ ΦΕΥΓΑΤΗ.ΠΟΣΟ ΦΕΥΓΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΝΕ?ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ...ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ?????????????

mmfevgati είπε...

alterego, περναω και απο κει. διαβαζω τι γραφεις. απλα, δεν σχολιαζω.

αυτο το μπλοκ σου μαρεσει περισσοτερο επειδη ασχολησαι με την μουσικη. περισσοτερο ψαχνω αυτα τα μπλοκ. γιατι μαρεσει η μουσικη.

thanasi. ειμαι στην παρεα σας καθε φορα που βλεπω καινουργια λεξη για τραγουδι. πειραζει που ειμαι πολυ φευγατη; εχω και γω καποιον που μαγαπαει αλλα δεν μου το δειχνη οπως θαθελα εγω. αυτος παντα παρακολουθει τι γραφω και ποιους παρακολουθω. και με τα τραγουδια που ζηταω, καταλαβαινει και πως αισθανομαι.
ειστε καλη παρεα ομως.
μου γεμιζετε τις ωρες της μοναξιας μου.
καληνυχτα σε ολη την παρεα.

THANASIS MAKEDONAS είπε...

ευχαριστουμαι που εισαι στην παρεα μας.αλλα αφου σε παρακολουθει οπως λες και καταλαβαινει πως αισθανεσαι γιτι δεν το δειχνει.μηπως ειναι εκεινος φευγατος και οχι εσυ.

Αναγνώστες

<τύποσ script="text / javascript" charset="utf-8" src="http://ads.heroku.com / JavaScripts / show_ad.js ">
< ένας id = "k3l9kd_a" target = "_blank">

ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ

Σκυλαδικο

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου