Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009



Και ενα τραγουδι απο εναν ξενο καλλιτεχνη. Ελπιζω να σας αρεσει

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η μουσικη ωραι. αν το μεταγλωτιζες ομως, για να καταλαβαινουμε και μεις οι αγραμματοι τα λογια του, θα ηταν ακομη καλυτερα.

alterego είπε...

Περα απο τον τιτλο και εγω δεν καταλαβαινω τπτ. Προσπαθησα και αφουγκραστηκα την μουσικη και οταν με αγγιξε το κατεταξα στα αγαπημενα μου τραγουδια. Αν μπορεσω να βρω τα λογια θα τα αναρτησω. Αν κανεις φιλος μπορει να το κανει θα του ημουν υποχρεος. Σημερα ειναι αλλη μερα καλημερα.

ΑΝΝΑ είπε...

ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΡΩΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ? ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?
ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΙΣΩ, ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ.
ΣΚΕΨΟΥ ΞΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ

ΘΕΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΘΕΕ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΑΝΝΑ είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ. ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ, ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ DON'T KNOW ANY BETTER ΤΩΝ PURESSENCE. Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΜΑΚΡΥΑ.... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

Αναγνώστες

<τύποσ script="text / javascript" charset="utf-8" src="http://ads.heroku.com / JavaScripts / show_ad.js ">
< ένας id = "k3l9kd_a" target = "_blank">

ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ

Σκυλαδικο

Συνεργάτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου